Gybel-Bendix Design

Bøfformere, håndlavet i Danmark, tilpasset til dig og dine behov.

Snart muligt at købe produkter her på siden

Vi er nu snart ved at være klar til at sætte de første bøfformere til salg her på hjemmesiden. Så snart der bliver vist bøfformere med et varenummer og diverse yderligere informationer, så kan de købes. Bestilling vil i første omgang foregå ved at sende en mail med oplysninger om de ønskede varenumre samt leveringsadresse. Betaling vil i første omgang skulle foregå ved overførsel til konto, eller evt. mobilepay - betalingsoplysninger følger i ordrebekræftelsen.

Så hold øje med hjemmesiden de kommende uger - jeg lover det snart bliver muligt at købe den unikke julegave til manden der har alt og elsker hjemmelavede burgere :-) Der bliver tale om et meget begrænset antal da det jo er håndlavede produkter, så vent ikke for længe med at bestille.

Om Gybel-Bendix Design

Alle vore produkter er designet og udviklet i Danmark og er designet med det mål både at være funktionelle, pæne at se på samt behagelige at håndtere.
Vores første produkt er en serie af bøfformere eller burgerpressere som de også kaldes. Bøfformeren kan fås i forskellige størrelser, både mht. diameter og vægten på bøffen.
Bøfformerne er udformet således at bøffen, når den er stegt, passer i størrelsen med burgerbollen og således at den har en ensartet tykkelse.

Om vore produkter

Produkterne der sælges her på hjemmesiden er designet og produceret i Danmark af enten lokalt dyrket træ eller af genbrugstræ. I enkelte tilfælde kan der dog være brugt udenlandsk træ, men det vil så i givet fald være beskrevet ved det pågældende produkt.
Da alle bøfformerne her på hjemmesiden er håndlavede, så vil de naturligt variere lidt i størrelse og udformning.
Der vil også kunne forekomme små rifter og revner som er naturligt i træ.
Du skal forvente at den angivne vægt for bøffen kan svinge op til ca. 10%, således kan vægten på en bøf fra en former med angivelsen 150 gram svinge mellem 135 og 165 gram. Den angivne vægt er vægten på bøffen INDEN stegning.
Hver enkelt bøfformer er unik og har derfor sit helt eget varenummer. Det betyder at når du bestiller en bøfformer her fra hjemmesiden, så får du præcist den bøfformer der er på billedet ved det varenummer du bestiller.

Kontakt os, og få skræddersyet et tilbud!

Du er også meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål, specielle forespørgsler eller lignende.